Grande Entreprenør

Grande Entreprenør AS, med hovedkontor i Verdal, er i dag et av regionens ledende entreprenørfirma. Lang erfaring, allsidighet og samarbeid med anerkjente leverandører gjør Grande til en solid samarbeidspartner i alle typer byggesaker.

Lillehammer-OL ble et vendepunkt, og Byggmester Grande gikk fra å være en tradisjonell byggmester til totalentreprenør som initierer og utvikler prosjekter.  Siden 1994 har Byggmester Grande vokst jevnt og trutt, og de senere årene har de kjøpt opp den lokale betongentreprenøren Brødrene Vangstad AS. I tillegg er blikkenslagerbedriften Blikk 1 AS startet sammen med en lokal gründer. Konsernet, Grande Holding AS, kan i dag gjennomføre totalentrepriser med egne fagfolk innen fagene betong, tømmer og taktekking. Gjennom egne eiendomsselskaper har Grande også mange prosjekter i egen regi.

Grande-gruppen jobber i dag med alt fra de minste serviceoppdrag, som utføres av egne service-team, til totalentrepriser i 100 millioners klassen, og med sine 170 ansatte har konsernet blitt en hjørnesteinsbedrift på Innherred.